Zadar (Jazine II) Apartman 1

Zadar (Jazine II) Apartman 1

01-1 Iznajmljivanje novo uređenog i odlično opremljenog apartmana u samom Zadru, Rivanjski prilaz 7, Jazine II. Nudimo vam ugodan i miran smještaj za obitelji i više osoba.

Apartman s odvojenim ulazom se sastoji od zajedničkog velikog dnevnog boravka (TV, SAT, Internet), kuhinje (keramička ploča i pećnica, veliki frižider sa zamrzivačem, perilica posuđa) i blagovaonice, četiri spavaće sobe s po dva ležaja (u jednoj spavaćoj sobi je francuski ležaj, a u drugoj  dva spojena ležaja.   Dvije sobe su  u niskom potkrovlju pogodne za djecu i mlade, a mogu se dodati još dva pomoćna ležaja), te dva kompletno uređena kupatila s WC-om i jedna perilica. Apartman je opremljen sa svime što je potrebno u svakodnevom životu (posuđe,čaše,šalice, tanjuri, beštek, ručnici, wc papir, papirnati ručnici, kuhinjske krpe). Natkrita terasa (2,5m*8m) sa dva stola i stolicama.

Osiguran parking (250m2). Klimatizirano 10kw. Centralno grijanje. Grill u dvorištu kuće.  U apartman se ne ulazi dok su gosti u njemu, osim po potrebi/na zahtijev (zbog izmjene posteljine).

Nalazimo se u Zadarskom naselju Jazine II, ispod nogometnog stadiona. Udaljenost do poluotoka (Morske Orgulje, Pozdrav suncu,crkva Sv.Donat, Forum) 2,3km (29 min šetnje, autom 7 min). Udaljenost do gradske plaže Kolovare (plava zastava) 1,7km (21 min šetnje, autom 4 min). Trgovački centar City Galerija (Cinestar, tržnica, mesnica, Konzum, Interspar, PetShop, Dm itd.) se vidi s parkirališta, udaljen 5 min šetnje. Također, veliki centri Interspar, Konzum, Plodine su udaljeni 900m , a u samoj ulici na 200m se nalazi pekara, na 150m konoba za marendu i ručak po vrlo povoljnim cijenama, a ujedno vrši i catering dostavu u apartman za cijenu 35kn po osobi. Prvi dan  POKLON IZNENAĐENJA – ne morate kuhati – već se opustiti i samo otići na kupanje! Ljubazni domaćini žive u istoj kući u prizemlju, pa za sve nejasnoće stoje na raspolaganju svojim gostima.

U okolici Zadra možete naći prekrasne pješčane plaže u Zatonu i Ninu, ali i u samom Zadru na Boriku-Puntamici i Arbanasima (300m u nastavku plaže Kolovare). Ponudu za izlete na Kornate, Slapove Krke, Starigrad Paklenica, Knin možete naći na svakom koraku.

Cijena: lipanj i rujan =100Eur/noćenje ;  srpanj i kolovoz =120Eur/noćenje

untitled-1130-1untitled-727-1 untitled-18 untitled-17 untitled-16 untitled-13 untitled-14