Zadar (Jazine II) Apartman 2

Zadar (Jazine II) Apartman 2

01-1Iznajmljivanje novo uređenog i odlično opremljenog apartmana u samom Zadru, Rivanjski prilaz 7, Jazine II. Nudimo vam ugodan i miran smještaj za obitelji i više osoba.

Apartman s odvojenim ulazom se sastoji od zajedničkog dnevnog boravka (TV, SAT, Internet), kuhinje (kompletno opremljena kuhinja kao u prvom apartmanu + ledomat) i blagovaonice (s izlazom na natkrivenu terasu + balkon 12m2 i manja terasa na sjevernoj strani 4m2, te balkon 2m2 na istočnoj strani) tri spavaće sobe (2 sobe s po dva ležaja i 1 soba s francuskim ležajem) i dva kompletno opremljena kupatila s WC-om visoke kvalitete, talijanski dizajn keramičkih postolja i ormarića. Apartman je opremljen sa svime što je potrebno za svakodnevni život (posuđe,čaše, šalice, tanjuri, beštek, ručnici, wc papir, papirnati ručnici, kuhinjske krpe).

Osiguran parking (250m2). Klimatizirano 10kw. Centralno grijanje. Grill u dvorištu kuće.  U apartman se ne ulazi dok su gosti u njemu, osim po potrebi/na zahtijev (zbog izmjene posteljine).

Nalazimo se u Zadarskom naselju Jazine II, ispod nogometnog stadiona. Udaljenost do poluotoka (Morske Orgulje, Pozdrav suncu,crkva Sv.Donat, Forum) 2,3km (29 min šetnje, autom 7 min). Udaljenost do gradske plaže Kolovare (plava zastava) 1,7km (21 min šetnje, autom 4 min). Trgovački centar City Galerija (Cinestar, tržnica, mesnica, Konzum, Interspar, PetShop, Dm itd.) se vidi s parkirališta, udaljen 5 min šetnje. Također, veliki centri Interspar, Konzum, Plodine su udaljeni 900m , a u samoj ulici na 200m se nalazi pekara, na 150m konoba za marendu i ručak po vrlo povoljnim cijenama, a ujedno vrši i catering dostavu u apartman za cijenu 35kn po osobi. Prvi dan  POKLON IZNENAĐENJA – ne morate kuhati – već se opustiti i samo otići na kupanje! Ljubazni domaćini žive u istoj kući u prizemlju, pa za sve nejasnoće stoje na raspolaganju svojim gostima.

U okolici Zadra možete naći prekrasne pješčane plaže u Zatonu i Ninu, ali i u samom Zadru na Boriku-Puntamici i Arbanasima (300m u nastavku plaže Kolovare). Ponudu za izlete na Kornate, Slapove Krke, Starigrad Paklenica, Knin možete naći na svakom koraku.

Cijena: lipanj i rujan =80Eur/noćenje ;  srpanj i kolovoz =100Eur/noćenje
37-143-144-1 38-1 15-1 42-1